Bavorská polievka
18. 9. 2008
|
||||
Potrebujeme: 500 g údeného mäsa, bobkový list, 150 g čerstvých šampiňónov, 200 g miešanej zeleniny,1 cibuľa, 20 g sušených húb, 300 g zemiakov, mäsový vývar, široké rezance, soľ, mleté čierne korenie, celé korenie, petržlenová vňať | ||||
Ako na to: Nadrobno pokrájanú cibuľu orestujeme na oleji. Pridáme nakrájané údené mäso, opečieme, zalejeme mäsovým vývarom a necháme variť na miernom ohni. Asi po 20 min. dáme do polievky zeleninu, sušené huby, bobkový list, celé nové korenie, zemiaky pokrájané na väčšie kúsky a spolu uvaríme do mäkka. V panvici na oleji prudko opečieme šampiňóny pokrájané na plátky. Do uvarenej polievky dáme opečené šampiňóny a uvarené široké rezance. Osolíme, okoreníme mletým čiernym korením a ozdobíme lístkami petržlenovej vňate. |
Komentáre
Prehľad komentárov
Kudos. Ample stuff.
phd by dissertation only https://domycollegehomeworkforme.com should college athletes be paid essay https://bestmasterthesiswritingservice.com
legit essay writing services m779xx
(GregoryEnalt, 5. 4. 2023 19:03)