Boršč (RU)
18. 9. 2008
|
||||
Potrebujeme: 150 g hovädzieho mäsa, 150 g bravčového mäsa, 80 g hlávkovej kapusty, 60 g mrkvy, 30 g zeleru, 30 g petržlenu, bobkový list, soľ, 40 g cibule, 40 g oleja, 20 g rajčiakového pretlaku, 2 dl kyslej smotany, 20 g hladkej múky | ||||
Ako na to: Očistené a umyté mäso a zeleninu pokrájame na hrubšie rezance. Zalejeme vodou, prudáme bobkový list, soľ a varíme. Posekanú cibuľu zapeníme na oleji a dáme do polievky spolu s rajčiakovým pretlakom. Smotanu rozmiešame s múkou, prilejeme a povaríme. Nakoniec podľa chuti okyslíme, okoreníme a podávame so slaným pečivom. |
Komentáre
Prehľad komentárov
Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.